M.ore BV werd in 2020 opgericht als nieuwe zijtak van moederbedrijf Manufar dat reeds sinds 1979 de veiligheidsvraagstukken voor zowel particuliere als professionele klanten ontleedt en oplost.Sinds al die jaren is Manufar voortdurend blijven groeien en een referentie geworden als het gaat over solution minded thinking. 

Reeds meer dan dan 10 jaar helpen we vanuit Manufar politiekantoren, gevoelige sites zoals ambassades, kerncentrales, Europees parlement enz door out of the box te denken en doordachte kwalitatieve en duurzame oplossingen aan te bieden. Vanuit die optiek hebben we in 2020 beslist om een volledig nieuwe zijtak door te ontwikkelen. M.ore bv werd geboren en heeft opnieuw tot doel om samen met de verschillende steakholders verder te ontwikkelen, te produceren en te installeren. Met M.ore willen we dat tikkeltje verder gaan.. The extra Mile, A little bit M.ore... 

Dienst 24u/24

Met onze klantendienst bent u de klok rond en 7 dagen per week zeker dat u op ons kunt rekenen, bijvoorbeeld na een inbraakpoging. Onze ervaren technici staan klaar om u zo vlug mogelijk te helpen. Wat er ook gebeurt, wij hebben altijd een oplossing voor u klaar.

Een veilige toekomst

Als beveiligingsintegrator hebben wij de taak om samen met onze klanten op zoek te gaan naar de meest doeltreffende oplossingen op gebied van beveiliging. Samen met de klant definiëren we de noden en wensen. We maken een plan op voor de meest ideale oplossing en wegen dit dan af met het het beschikbare budget. 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen Onze verkooppunten

Onze klanten. Onze toekomst.