Politie Oostende - Installatie M.ore celdeuren

M.ore & Manufar ontwikkelden, produceerden en installeerden alle celdeuren voor zowel individuele celdeuren als celdeuren voor opsluiting van minderjarigen en groepen. 

De Oostendse politie koos er uitdrukkelijk voor om te werken met een boeiluik om het boeien van arrestanten in veilige omstandigheden te laten verlopen. Het boeiluik doet eveneens dienst als doorgeef faciliteit voor maaltijden en dranken. 

Daarnaast werden alle individuele celdeuren ook nog voorzien van een vandalismebestendig kijkvenster met privacyluik. Het kijkvenster laat de politiediensten toe om snel een visueel beeld te verschaffen van wat er in een cel gebeurt

Al onze celdeuren worden uitgerust met schuifgrendels om een snelle sluiting te verzekeren. Wat betreft het hoofdslot kan er gekozen worden tussen een zelfsluitend slot (wordt minder vaak toegepast omdat hiermee politiemensen zichzelf zouden kunnen opsluiten in de cel), veiligheidsslot met meerpuntsluiting of elektromagnetisch slot voor opening en sluiting via de toegangscontrole of vanuit de controlekamer. 

In onze ontwikkeling hebben we de celdeur zodanig ontworpen dat we ze modulair, en volgens de wensen van elk politiekorps, kunnen opbouwen

Contacteer ons op hello@m-ore.be

Deel deze blogpost
Twitter Facebook

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen Onze verkooppunten

Onze klanten. Onze toekomst.